reviews Wepzz

Reviews vragen is best een beetje ongemakkelijk. Ook voor mij! Maar ik weet als geen ander hoe belangrijk ze zijn.  Daarom lees je hier wat klanten zeggen over mij en over Wepzz.

Samanta de Wilde Connect makelaardij

Wij kwamen erachter dat onze nieuwe website nog niet voldoende voldeed aan alle SEO’s. We kwamen door onze websitebouwer met Inge in contact. Inge heeft alles hellemaal in orde gemaakt. Ook de socials heeft ze onderhanden genomen omdat we hier zelf niet echt uit kwamen. We hebben eerst een middag met Inge gebrainstormd en hier heeft ze onze socials op aangepast. Inge heeft een eerlijke mening en kan goed tegen kritiek. Wij zijn erg tevreden!

Samanta de Wilde

|

Connect Makelaardij

Franklin feleus restwarmtenet hoek

Het opzetten en ontwerpen van onze website, RestwarmteNet Hoek, is door Inge voortvarend opgepakt.
Zij attendeerde ons op zaken waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden, zoals een logo en andere promotiematerialen voor ledenwerving. De samenwerking was uitstekend en zij bracht ons ook in contact met andere specialisten zoals een tekstschrijver. Met het resultaat zijn we ‘zeeeer’ tevreden, immers een goed begin is het halve werk.

Franklin Feleus

|

RestwarmteNet Hoek

review joke van nispen uitvaart begeleiding website

Bezig een bedrijf op richten en dan ook de juiste mensen zien te vinden die bij mij passen. Ik werd geattendeerd op Wepzz van Inge en heb contact met haar opgenomen. De warmte die ik wil uitstralen naar mijn toekomstig clientèle is door Inge tot uiting gebracht op mijn website. Als ik vragen heb geeft ze op korte termijn antwoord, wat wil je nog meer. Super tevreden

mark goevaerts Bepos Beheer

Ken je dat? : “Een schot in de roos.” Zo voelt mijn samenwerking met Inge. Een connectie van mij attendeerde mij op haar en dat heb ik geweten. In korte tijd heeft zij voor Bepos een aantal opdrachten naar volle tevredenheid uitgevoerd. Haar zoekwoordenonderzoeken en SEO adviezen zijn zodanig geschreven dat je er ook meteen mee aan de slag kan gaan. In een wereld waar altijd met dure onbegrijpelijke taal wordt gegooid, schrijft zij het allemaal in begrijpelijke taal. Ik beveel Inge dus graag aan mocht je jouw website optimaliseren voor SEO.

Mark Govaerts

|

Bepos Support

sarah tulling

Doordat ik onder de indruk was van het SEO onderzoek dat ze voor mijn website verrichtte, heb ik Inge benaderd om me op weg te helpen met Instagram. Ik weet echt wel het een en ander af van social media, maar bij Instagram kon ik wel wat hulp gebruiken. En hulp kreeg ik! Ik kan nu echt een extra slag maken om mijn doelgroep te bereiken met mijn website EN met Instagram. Inge is gedreven, kundig en werkt grondig, maar ze is bovenal een fijn mens om mee te werken. Ik beveel haar van harte aan.

Sarah Tulling

|

Sarahtulling.nl

Tomas Odenkirchen

Inge heeft van onze webshop een fantastische scan gemaakt. Zorgvuldig heeft ze onze website beschreven met daarbij punten welke verbeterd kunnen worden. Ook positieve aspecten worden benoemd. Naast de aspecten van de website worden ook de marketing tools onder de aandacht gebracht. Uiteindelijk een uitgebreid advies om onze webshop te kunnen laten groeien! De tips welke ze ons heeft gegeven zijn erg waardevol en we hebben er inmiddels al een aantal van verwerkt. Dit zien we terug in onze cijfers.

We zijn enorm dankbaar voor haar inzet en doen in de toekomst zeker nog een beroep op Inge/Weppz!

Tomas Odenkirchen

|

Smart Way

Arianne cysouw klein

“Inge heeft ons geadviseerd in het verbeteren van onze website en onze webshop volledig ingericht. Doordat ze altijd op zoek gaat naar de juiste oplossingen, en die ook vind, zorgt ze ervoor dat je als ondernemer volledig wordt ontlast. Wij zijn heel blij met haar vakkundige adviezen, de vastberadenheid om altijd de juiste oplossing te vinden en aanstekelijke enthousiasme. Een feest om met Inge samen te werken!”

 

icons8-person-90

Er is nog plek voor een review! Komt hier die van jou?

Jouw naam

|

Jouw bedrijf