reviews Wepzz

Het vragen om beoordelingen kan soms een beetje ongemakkelijk zijn, ook voor mij! Maar ik begrijp als geen ander hoe belangrijk ze zijn. Daarom deel ik hier graag wat anderen zeggen over mij en over Wepzz.

lees de reviews van wepzz

Bij een nieuwe B&B hoort een website waarop mensen duidelijk kunnen zien wat ze van een overnachting bij ons kunnen verwachten. Ik had eerder websites van Wepzz gezien die me aanspraken vanwege hun rust en overzichtelijkheid. Contact gezocht en samen tot een mooi resultaat gekomen, waarvoor we veel complimentjes mochten ontvangen. Van gasten horen we dat de ervaring overeenkomt met de gewekte verwachtingen en dat is fijn. Inge, bedankt voor de samenwerking.

susan en Patrick da Fonte

Ik heb Inge leren kennen op een netwerkbijeenkomst op een moment dat ik al een tijdje vastliep in een aantal administratieve taken binnen mijn bedrijf. Samen hebben we besproken hoe ik mijn processen beter en efficiënter in kan richten. Inge begrijpt wat belangrijk is, denkt mee en zorgt voor mooie en gebruiksvriendelijke systemen. Kom ik er dan toch niet helemaal uit, krijg ik heldere uitleg waardoor ik direct weer verder kan.

Zo fijn dat ik dit soort klusjes uit kan besteden en er snel het gewenste resultaat voor terug ontvang. Inge inschakelen scheelt me heel veel tijd waardoor ik me kan richten op het samenstellen van de leukste eco pakketten voor bedrijven.

Puursaam-Marielle-Schiewold

Mariëlle Schiewold

Puursaam

Met onze praktijken wilden we ons heel graag meer profileren via social media. We hebben zelf niet de kennis om dit goed, effectief en aantrekkelijk te doen. Daarom hebben we contact gezocht met Inge. We zijn rond de tafel gaan zitten. Inge heeft op een rijtje heeft gezet wat zij voor ons kon betekenen en wij hebben onze wensen kenbaar hebben gemaakt. Dat was het begin van een hele fijne en persoonlijke samenwerking. Inge adviseert en ondersteunt ons, gaat enthousiast aan de slag met onze vragen en opmerkingen en neemt ons zo veel werk uit handen. Wat ons betreft mag deze samenwerking nog lang zo doorgaan!

Karin

Karin de Baets

Zwanger Totaal

Mijn website was aan update toe, ik was niet meer happy met de uitstraling. Samen met Inge hebben we besproken wat ik graag zou willen en hoe ik het voor me zag. Al vrij snel waren we er uit, en in goed overleg is het helemaal geworden wat ik had gehoopt inclusief nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Het heeft nu een rustige en professionelere uitstraling.

esmee koning

Esmée Koning

King Studio

Ik ben met Inge in contact gekomen via een collega zorgverlener. Vanaf het eerste moment hebben we een goede klik en begreep Inge precies wat ik wilde. Ze kon dit omzetten in een constructieve aanpak van o.a. het gebruik van Social Media. Haar creativiteit en ideeën maken het aanleveren van materiaal ook leuk en heel doelgericht. Ik ben blij dat ik met Inge in contact gekomen ben. Zij ontlast mij in taken en geeft duidelijk advies, waardoor ik meer tijd overhoud voor andere zaken. Dit had ik veel eerder moeten doen! 

Ergotherapie - website-37

Chantal Uijtdehaag

Ergotherapie Terneuzen

In mijn zoektocht om mijn website in een nieuw jasje te kunnen steken kwam ik Wepzz tegen. Gelukkig, want websites maken is mijn expertise niet. Inge heeft alles van a tot z op zich genomen. Gezorgd dat de teksten herschreven werden, nieuwe look aan de site gegeven, mooie foto’s geregeld. Dat alles in een super samenwerking. Nu staat er een site waar ik op verder kan bouwen. Zelfs plannen voor de toekomst kunnen makkelijk geïntegreerd worden als de tijd daar is. Bovenal is het een site die laat zien waar wij met de praktijk voor willen staan.

Mariella

Mariëlla Hamelink

Fysio de Vooruitgang

Ondernemers geef ik het advies niet alles in hun bedrijf zelf te willen doen. Wanneer ze dat toch proberen, leidt dit doorgaans niet tot het gewenste resultaat. En dat blijkt maar weer. 
Ik was niet tevreden over het rendement van mijn website, die ik zelf heb gemaakt.   
Het kostte mijn ego enige moeite maar ik heb aan mezelf moeten toegeven ‘hier heb ik helemaal geen verstand van’. Daarna heb ik hulp in geroepen van Wepzz om mijn website te verbeteren. Inge van Zuidam heeft mijn website uitgebreid bekeken en advies gegeven welke punten voor verbetering vatbaar zijn. En dat waren er veel 😊, waaronder enkele open deuren die ik zelf compleet over het hoofd heb gezien. Zo zie je maar dat je op een gegeven moment blind bent voor je eigen fouten. Nu zit mijn website logisch in elkaar en heeft een heldere structuur.

Peter Kalishoek

Mijn website had een update nodig. Niet alleen de SEO en het zoekwoordenoverzicht nam Inge voor haar rekening maar ook de vormgeving van mijn website. Via Kim de Booij van KadeB Communicatie, die mijn teksten voor de website voor haar rekening nam. Kwam ik in contact met Inge. Dat bleek een gouden greep. Er komt best veel kijken bij het maken en onderhouden van een goede website. Wat is het dan fijn om dit duo te treffen, die hun specialisme inzetten om beter zichtbaar te zijn. Dubbel en dwars gelukt. Binnen drie maanden kreeg ik een aantal aanvragen via het contact formulier op mijn vernieuwde website. Bij Inge kun je terecht met je vragen en ze blijft geduldig uitleg geven. Zij zet net het stapje extra waardoor ik mij kon blijven richten op het coachen van kinderen en hun ouders. Een echte aanrader! 

Marieke Gerreman van Mariekes kindercoaching

In 2022 ben ik een eigen praktijk gestart waarvoor ik graag een website wilde opzetten. Ik had voor mezelf wel in beeld wat ik wel en niet wilde uitstralen maar over een website in elkaar zetten totaal geen idee. Via via kwam ik in aanraking met Inge en met haar was het fijn sparren over hoe ik mijn praktijk wilde neerzetten. Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat en kan mezelf er helemaal in terugvinden. En dat is toch wat je wilt met de uitstraling van je eigen bedrijf!

Margret Jansen

Marget Jansen

Finding-Yourself

Wij werden aan Inge voorgesteld door Mark Govaerts van Bepos Support die de website van Parrot Point (www.parrot-point.eu) heeft gebouwd. Vanuit Wepzz werd een goed zoekwoordenonderzoek gedaan, is het SEO-proces geoptimaliseerd en is er gezorgd voor een maximale aansluiting én dus vindbaarheid van de website via de zoekmachines (o.a. Google). Ook het inrichten van betaalde Google campagnes /advertenties nam Wepzz ons deskundig uit handen. Daarnaast verzorgt Inge vanuit Wepzz alle social media uitingen en campagnes voor ons vergader- en meetingconcept Parrot Point in Goes. All-round, hands-on en betrokken. Prettig in de omgang, makkelijk bereikbaar en ‘always on’. Daar houden wij van.

foto wies huges

Wies Huges-Voerman

Parrot Point

Wij kwamen erachter dat onze nieuwe website nog niet voldoende voldeed aan alle SEO’s. We kwamen door onze websitebouwer met Inge in contact. Inge heeft alles hellemaal in orde gemaakt. Ook de socials heeft ze onderhanden genomen omdat we hier zelf niet echt uit kwamen. We hebben eerst een middag met Inge gebrainstormd en hier heeft ze onze socials op aangepast. Inge heeft een eerlijke mening en kan goed tegen kritiek. Wij zijn erg tevreden!

Samanta de Wilde Connect makelaardij

Samanta de Wilde

Connect Makelaardij

Het opzetten en ontwerpen van onze website, RestwarmteNet Hoek, is door Inge voortvarend opgepakt.
Zij attendeerde ons op zaken waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden, zoals een logo en andere promotiematerialen voor ledenwerving. De samenwerking was uitstekend en zij bracht ons ook in contact met andere specialisten zoals een tekstschrijver. Met het resultaat zijn we ‘zeeeer’ tevreden, immers een goed begin is het halve werk.

Franklin feleus restwarmtenet hoek

Franklin Feleus

RestwarmteNet Hoek

Bezig een bedrijf op richten en dan ook de juiste mensen zien te vinden die bij mij passen. Ik werd geattendeerd op Wepzz van Inge en heb contact met haar opgenomen. De warmte die ik wil uitstralen naar mijn toekomstig clientèle is door Inge tot uiting gebracht op mijn website. Als ik vragen heb geeft ze op korte termijn antwoord, wat wil je nog meer. Super tevreden

review joke van nispen uitvaart begeleiding website

Doordat ik onder de indruk was van het SEO onderzoek dat ze voor mijn website verrichtte, heb ik Inge benaderd om me op weg te helpen met Instagram. Ik weet echt wel het een en ander af van social media, maar bij Instagram kon ik wel wat hulp gebruiken. En hulp kreeg ik! Ik kan nu echt een extra slag maken om mijn doelgroep te bereiken met mijn website EN met Instagram. Inge is gedreven, kundig en werkt grondig, maar ze is bovenal een fijn mens om mee te werken. Ik beveel haar van harte aan.

sarah tulling

Sarah Tulling

Sarahtulling.nl

Ken je dat? : “Een schot in de roos.” Zo voelt mijn samenwerking met Inge. Een connectie van mij attendeerde mij op haar en dat heb ik geweten. In korte tijd heeft zij voor Bepos een aantal opdrachten naar volle tevredenheid uitgevoerd. Haar zoekwoordenonderzoeken en SEO adviezen zijn zodanig geschreven dat je er ook meteen mee aan de slag kan gaan. In een wereld waar altijd met dure onbegrijpelijke taal wordt gegooid, schrijft zij het allemaal in begrijpelijke taal. Ik beveel Inge dus graag aan mocht je jouw website optimaliseren voor SEO.

mark goevaerts Bepos Beheer

Mark Govaerts

Bepos Support

Inge heeft van onze webshop een fantastische scan gemaakt. Zorgvuldig heeft ze onze website beschreven met daarbij punten welke verbeterd kunnen worden. Ook positieve aspecten worden benoemd. Naast de aspecten van de website worden ook de marketing tools onder de aandacht gebracht. Uiteindelijk een uitgebreid advies om onze webshop te kunnen laten groeien! De tips welke ze ons heeft gegeven zijn erg waardevol en we hebben er inmiddels al een aantal van verwerkt. Dit zien we terug in onze cijfers.

We zijn enorm dankbaar voor haar inzet en doen in de toekomst zeker nog een beroep op Inge/Weppz!

Tomas Odenkirchen

Tomas Odenkirchen

Smart Way

“Inge heeft ons geadviseerd in het verbeteren van onze website en onze webshop volledig ingericht. Doordat ze altijd op zoek gaat naar de juiste oplossingen, en die ook vind, zorgt ze ervoor dat je als ondernemer volledig wordt ontlast. Wij zijn heel blij met haar vakkundige adviezen, de vastberadenheid om altijd de juiste oplossing te vinden en aanstekelijke enthousiasme. Een feest om met Inge samen te werken!”

 

Arianne cysouw klein

Er is nog plek voor een review! Komt hier die van jou?

icons8-person-90

Jouw naam

Jouw bedrijf