Over Wepzz gesproken...

Altijd heb ik al gedroomd om ondernemer te worden, maar nooit dacht ik dat het voor mij was weggelegd. Tot ik daar begin 2021 door iemand op gewezen werd. Waarom niet?  Ja goeie vraag, waarom niet?

Ik had inmiddels al bijna 3 jaar opleidingen achter de rug op het gebied van online marketing. Ik las alles wat los en vast zat over dit onderwerp en keek liever naar een webinar of tutorial dan naar Netflix. Ik kan gerust zeggen dat ik mijn passie had gevonden. 

Ik was vooral blown away door de ongekende mogelijkheden die de online wereld biedt voor ondernemers. En ik vroeg me hardop af, zou ik daar niet een rol in kunnen spelen? Op dat moment zei iemand tegen me, waarom niet?

Er liggen zoveel kansen voor ondernemers en ik wil ze daar dolgraag bij helpen. Hoe fantastisch is het om te ervaren dat een onderneming groeit en dat ik daar een bescheiden bijdrage aan kan leveren?

Met mijn nuchtere, no nonsens mentaliteit en mijn ongekende dosis enthousiasme sta ik te popelen om jou te helpen. Bel of mail Wepzz, bekijk hier de contactgegevens. Of connect met me via LinkedIn. linkedin.com/in/ingevanzuidam

Hoe WEPZZ jou helpt om online te groeien met je bedrijf.

Mijn strategie? In gesprek gaan met jou! Ik luister naar jouw ondernemersverhaal. Wie ben jij? Wie is jouw bedrijf en wie zijn jouw klanten. Wat zijn je wensen, je ambities en je doelen. Maar vooral: Waarmee help je jouw klant? En hoe kun je dat online doen of beter doen? Allemaal vragen waar we samen een antwoord op vinden. Gaandeweg komen we er achter welke stappen je het snelste resultaat bieden

Waarmee kan ik jou helpen? Is het een website-update, content ideeën voor Social Media of wil je een design voor je flyer?

Er zijn zoveel mogelijkheden. Ik heb ervaring met het maken van webshops en websites. Maar heb je al een website of webshop dan kijk ik graag met je mee. Ik maak een review van jouw site zodat jij een lijst met actiepunten hebt. Waar liggen de verbeterpunten? Hoe zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent? (SEO). Misschien is adverteren via Google (SEA) of Facebook & Instagram wel iets voor jou? En ik ben een partner op het gebied van social media, ik denk mee over de juiste onderwerpen, ik maak de berichten en de visuals. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom je kan met mij alle kanten op.

Zullen we eens bellen en kijken of het klikt?

Typisch Inge

  • Ik ben een echte doorzetter. Ik geef niet snel op als iets niet lijkt te lukken.
  • Ik vind ieder ondernemersverhaal boeiend en inspirerend. Geweldig hoe een ondernemer over zijn passie praat. En vertelt over zijn of haar ambitieuze plannen.
  • Geboren Zeeuws-Vlaming en trots op mijn regio.
  • Positief en enthousiast. Ik denk in kansen en ik ben op mijn best met andere optimisten in mijn buurt.
  • ‘Dat kan niet’ staat niet in mijn woordenboek. Voor alles is een manier, is het niet linksom dan rechtsom. Ik blijf net zo lang zoeken tot ik hem gevonden heb.
  • Gezelligheid, ik vind het heerlijk om met vrienden of familie te borrelen.
  • Geen dure woorden en uitgebreide strategische plannen, gewoon doen!
  • Nieuwsgierig! Liever een rondreis dan een strandvakantie, altijd benieuwd wat er om het hoekje te vinden is.
  • Respect en vertrouwen zijn enkele van mijn kernwaarden. Ik werk het prettigst met mensen die dit onderschrijven.
Inge van Wepzz online

Waarom de naam Wepzz? Het ‘wep’ staat natuurlijk voor het internet. Zonder internet geen online marketing. De ‘zz’ staan voor mijn achternaam, van Zuidam. Maar ook voor Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen en Zaamslag. Ik had dus ook kunnen kiezen voor Wepzzzz. Maar dat leek me een beetje overdreven.

Waarom Wepzz?

Waarom de wesp of de bij in mijn logo? Voor de grap noem ik een wesp vaak een weps. Dit insect vliegt omhoog, iets wat ik ook met jouw bedrijf doe, het laten vliegen oftewel groeien! Onder andere door in te zoemen op jouw business. Laten we samen buzze geven. (Dat is Vlaams voor: tempo maken)