Webshop nodig?

Webshop maken Zeeuws Vlaanderen mobiel

Twijfel je of een webshop iets voor jou is? Denk je dat het ingewikkeld is? Te duur? Veel werk?

Dat hoeft niet! Ik maak gebruik van Shopify. Shopify is een webshopplatform, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Jij kan het ook! Ik leer je hoe je bestellingen verwerkt en hoe je nieuwe producten invoert. Samen bouwen we aan je online bedrijf en zorgen we er voor dat jouw klanten moeiteloos kunnen winkelen in je nieuwe webshop.

Wil je meer weten? Ik kom graag langs om je de mogelijkheden te laten zien.

Mijn aanpak:

 • Wat is je doel?

  Samen kijken we naar je wensen. Wie en wat wil je bereiken? Welke aanpak past daar het beste bij? Wat wil je zelf doen en waarbij kan ik je helpen?

 • Eerste ontwerp

  Op basis van ons gesprek maak ik een eerste opzet. Dit eerste ontwerp is enkel een startpunt waarop nog vele aanpassingen mogelijk zijn.

 • Ontwerp beoordelen en details bespreken

  We bekijken het eerste ontwerp en bespreken de details. Om welke producten gaat het, wat is de prijs, wie maakt de teksten en de foto's.

 • Bouwen en vullen

  Nu ik de details weet kan ik aan de slag met het verder (uit)bouwen en vullen van de webshop.

 • Eindbeoordeling

  Samen bekijken we of alles naar wens is en of er nog iets ontbreekt. Als de puntjes op de i staan, gaan we door naar de laatste stap.

 • Webshop kan live! En nu?

  Yes, het is zover! Jouw online winkel kan open. Hoe nu verder? Ik leg je uit hoe je jouw shop kunt beheren. Hoe verwerk je bestellingen, hoe voer je nieuwe producten toe? Ook jij kan dat!

 • Ik laat je niet los!

  Als de webshop klaar is, laat ik je niet zomaar los. Ik help je met aanpassingen en denk graag met je mee. We bespreken hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken. Denk aan Google advertenties, social media of e-mail marketing. Alles afhankelijk van jouw wensen en situatie.

Veel gestelde vragen over het bouwen van een webshop

Dat is afhankelijk van de grootte van de webshop en welke werkzaamheden je aan Wepzz overlaat. Worden alle teksten en foto’s in voldoende kwaliteit aangeleverd dan zal dat gunstig zijn voor de prijs. Maar moeten er ook foto’s worden gemaakt en bewerkt en moeten ook de (product)teksten nog worden geschreven? Dan zal het wat meer kosten. Ook is het aantal producten dat opgevoerd moet worden van invloed op het werk. Voor een basis webshop waarbij veel wordt aangeleverd kun je denken aan een tarief vanaf 750 tot 1500 euro. Voor webshops waar veel werk door Wepzz wordt gedaan start het vanaf 1500 tot 3500 euro. Na een intakegesprek zal ik altijd een op maat gemaakte offerte sturen.

Als alle teksten, logo’s, foto’s en documenten snel worden aangeleverd, dan kan de webshop heel snel live staan. Denk aan een week of 2-3, met spoed zelfs nog sneller. Daar heb je dus zelf invloed op. Moet alles door Wepzz worden gedaan dan gaat er wat langer overheen. Ook hebben we een aantal afstemmomenten die van invloed zijn op de snelheid.

Ja hoor, dat is geen probleem. We zorgen voor een aparte link of knop in je menubalk. Hiermee open je de shop.

Nee hoor, je kunt prima volstaan met alleen een webshop. Je webshop heeft ook een home pagina, blog sectie of andere losse pagina’s waar je meer op kwijt kan dan alleen producten. 

Wepzz is een Shopify Partner

Waarom Shopify?

Shopify is eenvoudig in gebruik en groeit met je mee. Lees hieronder waarom ik kies voor Shopify.

Shopify is van oorsprong een Canadees platform, maar groeit heel hard in Nederland. Er is een hele goede Nederlandstalige (e-mail) support beschikbaar. De Engelstalige chat en telefonische ondersteuning is zelfs 24/7 bereikbaar.

Door gebruik te maken van één van de duizenden gratis of betaalde apps kun je jouw winkel helemaal naar eigen wens creëren. Denk aan uitgebreide filter mogelijkheden, productrecencies, livechat of pop-ups. Bijna alles is mogelijk. Ook koppelingen met je boekhoudsysteem of e-mail provider zijn mogelijk.

Je hebt geen eindeloze studie nodig om te begrijpen hoe het Shopify platform werkt. Ik zet de basis voor je neer en met wat uitleg kun je het gemakkelijk zelf.

Shopify kent heel weinig ‘downtime’. Heel fijn, je wil niet dat jouw winkel tijdelijk niet bereikbaar is door technische storingen.
In het basis abonnement zit hosting (optioneel) inbegrepen. Dit is standaard een SSL-certificaat. 
Shopify is gecertificeerd Level 1 PCI-DSS-compatibel. PCI-DSS betekent: Payment Card Industry Data Security Standard en is een standaard die wordt vereist om ervoor te zorgen dat alle creditcardgegevens veilig worden opgeslagen. 

Je kiest zelf met welke PSP (Payment Service Provider) je wilt werken. De standaard is Shopify Payments (Stripe) en werkt prima. Klanten kunnen via Stripe betalen met o.a: creditcard, iDEAL en Bankcontact. 

Het basis abonnement is ongeveer 25 euro per maand. Afhankelijk van het aantal betaalde apps dat je wil gebruiken, kan dat wat oplopen. Maar met het basis abonnement kom je echt al heel ver.

Enkele voorbeelden