Tijd voor een Website Check?

Hoe actueel is jouw website? Kan hij wel een update gebruiken? Er veranderd in een jaar veel, zowel in jouw bedrijf als op online gebied. Neem gevonden worden in Google bijvoorbeeld, de manier waarop je dat doet is de laatste jaren enorm veranderd. Vraag nu een website check aan ontdek op welke punten je jouw site kunt verbeteren.

Meer bezoekers

Hoe zorg je ervoor dat jouw site meer (gratis) bezoekers krijgt?

Meer leads

Hoe maak je van bezoekers leads? Hoe laat je ze een aanvraagformulier invullen?

Meer klanten

Een goede follow-up van jouw leads zorgt voor meer klanten.

Meer bezoekers, meer leads dus meer klanten

Zijn de bedrijfsgegevens op jouw site nog correct? Je wil niet weten hoe vaak er verouderde gegevens op een zakelijke website staan. Werknemers die er niet meer werken, telefoonnummers die niet meer kloppen.

Gebruikerservaring website

Maar wat nog belangrijker is, hoe werkt jouw site op een mobiel en is hij snel genoeg? Bezoekers verwachten een snelle site en iedere seconde die het te lang duurt om een pagina te laden verlies je potentiële klanten. Het begint natuurlijk met het gevonden worden in de zoekmachine. Heb je daaraan gedacht bij jouw site? Er zijn veel (kleine) dingen die dat beïnvloeden die je gewoon kunt aanpakken. Als je dan eenmaal een bezoeker hebt moet je deze weten te houden. Geeft jouw pagina de informatie waar de bezoeker naar op zoek is? En werken de navigatie en de menu’s gemakkelijk? Zijn de teksten niet te moeilijk en waarom moet men bij jou zijn en niet bij de concurrent? Zijn er ervaringen of reviews te lezen? En hoe kan de potentiële klant contact opnemen? Er zijn ontzettend veel punten te benoemen waarop je een website kunt verbeteren.

Maak van website bezoekers klanten

Het gaat om het totale plaatje van gevonden worden, zorgen voor meer bezoekers, deze boeien en aan je binden door er klanten van te maken. Wepzz zoemt daar graag op in en maakt verbeterpunten zichtbaar! Vraag nu de website check aan en ga aan de slag met de verbeterpunten. Wil je lever helemaal ontzorgd worden? Ook dat is mogelijk bij Wepzz!

website check of scan

Hoe goed scoort jouw website of webshop?

Wil je graag weten waarop jij je site nog kan verbeteren? Vul het aanvraagformulier in. En bepaal zelf de onderdelen van jouw website check.

6 redenen waarom je jouw website wil verbeteren

Een website hebben is leuk, maar als je niet gevonden wordt heb je er weinig aan. Zorg dat de (SEO) basis op orde is. En kijk wat je nog meer kunt doen om gevonden te worden. De basis SEO gegevens worden verwerkt in de website scan.

Je kunt zo je best doen om meer bezoekers naar je website te trekken, maar als je ze niet weet te boeien zijn ze zijn zo weer weg. Dat heeft dat gevolgen voor je vindbaarheid. Zorg dat je relevant bent. Kom er achter met een website scan.

Je website is een perfecte plek om te laten zien wat jij te bieden hebt. Maar net zo belangrijk: waarom men bij jou moet zijn. Wat zijn jouw kwaliteiten, je ‘unique selling points’. Ook hier kijkt de website scan naar.

Ook eentje die nog wel eens ontbreekt, maar steeds belangrijker wordt: Wie ben jij? Mensen willen weten met wie ze zaken doen. Mensen doen zaken met mensen, niet met een merk. Dit punt is ook een onderdeel van de website check.

Als je site niet gebruiksvriendelijk is, te traag of niet lekker werkt op een mobiel, dan haakt je bezoeker af! Denk maar eens wat je zelf doet als je te lang op een nieuwe pagina moet wachten…. Precies dan niet! Zo jammer, daar gaat weer een potentiële klant. In de website check kom je er achter hoe jouw site hierop scoort.

Eén van de belangrijkste redenen. Verhoog de conversie! Oftewel maak van je bezoekers klanten. Zorg ervoor dat de bezoeker je aanvraagformulier invult, jouw product aanschaft of contact met je opneemt.
Wil jij ook een website die werkt? Ik check graag jouw site! Vul het formulier voor een website scan hieronder in en ik kom snel bij je terug met een vrijblijvend voorstel.

Ja, Scan mijn site!