Website laten maken in zeeland?

Ben je op zoek naar websitebouwer in Zeeland?

Gevonden! Maar opgelet, ik maak de website niet voor jou maar voor jouw potentiële klant. Want je wil natuurlijk dat de bezoeker van jouw website klant wordt. Dat is het uitgangspunt. Het design is daaraan ondergeschikt. Duidelijkheid voor de bezoeker is het allerbelangrijkste. Maar dan nog zijn de mogelijkheden eindeloos!

website laten maken in Zeeland

Keuzes maken... geen stress, ik help je!

Ik ga altijd eerst met je in overleg. Weet jij al precies wat je wilt? Of weet je alleen dat er een website moet komen en meer niet? Samen zoeken we antwoorden op de vragen: Wat is doel van de site? Voor wie is de site bestemd? Wat wil je dat een bezoeker doet op je site? 

Er komt best wel wat bij kijken om een website te laten maken. Heb je al teksten en heb je al nagedacht over foto’s? Welke kleuren wil je gebruiken. En hoe belangrijk is vindbaarheid (SEO) voor jou? Genoeg keuzes waarbij ik je graag adviseer.

Een dijk van een website laten maken door samen te werken met specialisten

Ieder zijn vak! En ook al kan ik best veel, ik ben geen tekstschrijver en ook geen fotograaf. Ook het technische beheer beleg ik bij een partner.
Mijn sterke punten? Mijn creativiteit en mijn kennis van conversie en vindbaarheid (SEO). Ik weet welke aspecten van belang zijn om vindbaar te zijn in de zoekmachines. En voor de andere punten schakel ik, indien nodig, andere specialisten in. Op die manier ontstaat er een dijk van een website. 

Mijn aanpak:

 • Kennismaken

  Ik begin met een kennismaking, want het is wel fijn als wij een klik hebben. Dat kan telefonisch, via een videogesprek of ik kom bij je langs.

 • Wensen bespreken

  In dat eerste gesprek bespreken we je wensen. Welk doel heeft de website, wie wil je bereiken, welke actie wil je dat ze uitvoeren op je site en hoe belangrijk is vindbaarheid.

 • Offerte op maat

  Op basis van ons gesprek maak ik een offerte op maat. Als je deze accepteert ga ik verder met de volgende stap.

 • Teksten en foto's

  Goed, je wilt een website laten maken, maar heb je al foto's en teksten? Zo niet, dan kan ik andere specialisten aan het werk zetten. Eventueel starten we met een zoekwoord onderzoek, zodat de teksten meteen de juiste zoektermen bevatten.

 • Eerste ontwerp

  Nu ik de teksten en foto's heb ga ik aan de slag met het eerste ontwerp. Zodra dit gereed is krijg je een link om mee te kijken.

 • Feedbackrondes

  Vooraf hebben we een aantal feedbackrondes afgesproken en nu moet jij even aan de slag om de eerste versie te voorzien van feedback waarna ik weer verder kan bouwen

 • Website kan live! En nu?

  Yes, het is zover! Jouw website kan live! je maakt het wereldkundig en zoekt dagelijks in de zoekmachine of je al te vinden bent. Dit kost even een paar dagen, soms enkele weken. Maar ik hou het voor je in de gaten!

 • Ik laat je niet los!

  Ik laat je niet zomaar los, ik leg je uit hoe je zelf aanpassingen kan doen. Maar we kunnen ook afspreken dat ik de wijzigingen voor je doorvoer. Alles afgestemd op jouw wensen.

 • Updates en veiligheid

  Om je site veilig te houden moeten er updates en back-ups worden gemaakt. Afhankelijk van het systeem dat wordt gebruikt om de website te maken besteed ik dat uit aan een technisch specialist.

website laten maken zeeland

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website

Een website laten maken is een maatwerk opdracht. Daarom vind je geen vaste pakketprijzen op mijn site. Iedereen heeft andere specifieke wensen en daar past geen standaard prijs bij. Neem vrijblijvend contact met me op, ik vertel je graag meer.

Ook daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Maar als jij precies weet wat je wil en je hebt al je teksten en foto’s al gereed. Dan kan het heel snel gaan en kun je binnen twee weken een website in de lucht hebben. Heeft jouw site nóg meer haast? Neem gerust contact op, ik ben erg flexibel.

Natuurlijk kan dat! Ik maak een nieuwe website terwijl je huidige nog live staat. Als jij tevreden bent hangen we site om met behoud van je domeinnaam.

Zeker! Ik geef een instructie over de werking van de website. Daarna kun je zelf aanpassingen doen. Wil je hulp? Dat kan natuurlijk ook! We kunnen een vast maandtarief afspreken of je ontvangt achteraf een factuur op basis van een uurtarief.

Dat duurt een paar dagen tot een paar weken. Google heeft even tijd nodig om jouw website te vinden. Meestal is het enkele dagen wachten. De website werkt dan wel al. Als je de naam (url) in de adresbalk intypt of op een link klikt dan kom je gewoon op de site. Dus je kunt de link prima delen op social media en aan je familie en bekenden. 

Vindbaar zijn in de zoekmachines, SEO, is een vak apart. Er is altijd concurrentie en iedereen wil bovenaan staan. Bedenk dat Google de allerbeste zoekmachine wil zijn en de zoeker het beste resultaat wil geven. Daar komt best veel bij kijken. Om dit te realiseren gaan we aan de slag met zoekwoordonderzoek, gebruik van zoekwoorden op de juiste plekken van de site, blogs, linkbuilding, en ga zo maar door. Dit kan variëren van de basis op orde hebben, tot all the way gaan. SEO is lange termijn marketing en het kan maanden duren eer het zichtbaar resultaat oplevert. Dus hoever je hierin gaat is heel persoonlijk en afhankelijk van jouw wensen, budget en van de concurrentie. Voor de één zal het wat makkelijker zijn om bovenin de resultaten te komen dan voor de ander.

Er zijn tientallen (misschien wel honderden) systemen waarin websites te maken zijn. Ik heb gekozen voor 2 opties. WordPress en Squarespace. 
Welke ik gebruik is afhankelijk van jouw wensen. Ik doe een voorstel, maar wil je graag het één of het ander dan kan dat ook.

Recente projecten

website gemaakt door wepzz fyto vevina