De lancering van Wepzz

Delen

In deze blog neem ik je mee in de lancering van Wepzz: Webshops en online marketing in Zeeuws-Vlaanderen. Ik heet je welkom op mijn nieuwe website en vertel je waar ik de afgelopen maand druk mee ben geweest.

Webshops en online marketing in Zeeuws-Vlaanderen

winkelwagen voor webshop maken Zeeuws-Vlaanderen

Als je de over mij pagina hebt gelezen dan weet je in middels al hoe ik na 25 jaar bij een werkgever te hebben gewerkt, heb besloten te starten als ondernemer. Iets wat ik altijd al ambieerde maar wat dan? Het laatste jaar werd me duidelijk waarin. De opleidingen die ik in de afgelopen 3 jaar deed, waren mij op het lijf geschreven en gaven me eindelijk het antwoord op die vraag. Ik wil als online marketeer in Zeeland, het liefste nog Zeeuws-Vlaanderen aan de slag. De wereld van online marketing vind ik werkelijk fascinerend. Daarnaast ben ik er achter gekomen dat ik webshops enorm boeiend vind. De mogelijkheid om een echte winkel te runnen vanuit je slaapkamer is iets waar ik als kind alleen maar van kon dromen. Zo verkocht ik toen ik klein was nog wel eens stenen, beter gezegd stukjes asfalt. Dat was geen doorslaand succes :-).

Waarom webshops en geen websites?

Deze vraag is me al vaker gesteld. Een webshop is een echte winkel, waar je producten verkoopt. Dat is toch heel wat anders dan een website. Daarnaast heb ik meer ervaring in het bouwen van webshops. Je hebt hier nog meer te maken met gebruiksvriendelijkheid, menu’s, filteropties, product-foto’s, categoriepagina’s, productbeschrijvingen etc. Maar ik sluit niks uit. Deze website heb ik ook zelf gemaakt en ik leer snel, dus wie zal het zeggen. Ik ben net begonnen aan mijn ondernemingsreis en gaandeweg zal ik in mijn aanbod vast een hoop veranderen.

De eerste maand van Wepzz

Webshop maken Zeeuws Vlaanderen mobiel

Wat heb ik de afgelopen maand, sinds ik ben gestart zoal gedaan? Ik heb de webshop van ‘Henno Cysouw kijk verder’ afgerond. Ik heb enkele zoekwoord onderzoeken gedaan en advies gegeven over zoekmachine optimalisatie. Ik heb een review gedaan van een webshop en tips gegeven hoe ze door middel van online marketing activiteiten verder kunnen groeien. Ik kijk mee in Google Analytics en maak daar overzichtelijke rapporten van. Dus een mooie start! Ook heb ik de laatste weken besteed aan het maken van deze website. Iets wat ik heel graag zelf wilde doen om van te leren.

Samenwerken met Wepzz

Online marketing is een uitbereid vakgebied en het is onmogelijk voor één persoon om in alle onderwerpen een specialist in te worden. Maar dat hoeft ook niet, de meeste bedrijven hebben (nog) geen specialisme nodig. Zij hebben iemand nodig die het overzicht heeft, overal iets van weet en de connecties kan maken tussen de diverse onderdelen.

Ik ben er van overtuigd dat ik de meeste ondernemers kan helpen met alle kennis die ik bezit en door mijn gedrevenheid om van een opdracht een succes te maken.

Maar ik doe niet alles zelf. Ik werk ook samen met een aantal andere ondernemers. Zo schrijf ik wel mijn eigen teksten, maar voor een klant laat ik deze schrijven door KadeBcommunicatie. Andere samenwerkingspartners zijn bijvoorbeeld een webdesigner, fotograaf, virtueel assistent. Maar ik kan me voorstellen dat daar nog veel meer samenwerkingen bij komen. Kun jij gebruik maken van mijn kwaliteiten en ik van die van jou? Laat het vooral weten via inge@wepzz.nl, misschien kunnen we iets betekenen voor elkaar.

Waarom moet je als ondernemer bij Wepzz zijn?

Inge van Wepzz online maakt een webshop voor een ondernemer in Zeeuws vlaanderen

Je moet helemaal niks! Maar als je interesse toch gewekt is, neem dan contact me me op om te kijken of het klikt. Ik kan nog zoveel weten maar als het tussen ons niet klikt dan is een samenwerking geen goed idee. Verwacht van mij geen boekwerken met strategische plannen, maar overzichten, tips&tricks, checklists, to do-lijstjes. Ik maak het graag overzichtelijk en makkelijk. Ik geef advies maar ik voer ook net zo lief uit. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Ik ga voor het beste resultaat en kan me echt vastbijten in iets. Verder ben ik een nuchter Zeeuws-Vlaams meisje, ben ik eigenlijk altijd positief en denk ik in mogelijkheden. Als dat je aanspreekt, neem dan vooral contact me op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.